napredni ARCHICAD predložak

Tvrtka Arhimetrik je u suradnji s obrtom BIMarh i RC-proing d.o.o. razvila
napredni ARCHICAD predložak.
Našim klijentima nudimo opciju kupnje istog te pomoć oko implementacije radnih procesa definiranih predloškom.
Predložak je preslika naše logike projektiranja te je u njega implementirano višegodišnje iskustvo naših arhitekata.
Napredni predložak se sastoji od layera i layer kombinacija strukturiranih prema pravilima struke i logici projektiranja.
Fillovi („hatchevi“) su prilagođeni potrebama arhitekata na hrvatskom tržištu. Ukupno ih ima 178.
Building materials („građevinski materijali“) su prevedeni na hrvatski jezik te su dodani svi potrebni za naše tržište. Prioriteti su složeni u skladu s našom logikom modeliranja. U predlošku se nalazi 117 različitih materijala.
Pripremili smo 92 najčešće korištena kompozita (višeslojne konstrukcije – composites).
Custom profiles mi koristimo osim za atipične elemente poput vijenaca ili raznih profilacija na povijesnim zgradama i za toplinske i hidroizolacije temelja, krovova, atika ležećih žlijebova te su implementirani u predlošku.
Pen setovi su prilagođeni fazama projektiranja s pomno odabranim bojama olovaka kako bi mogli izrađivati nacrte prema najvišim grafičkim standardima.
Graphic overrides koristimo za kontrolu grafike nacrta te za pregled točnosti modeliranja, ali i za komunikaciju s ostalim projektantima.
Model view options nam omogućuju kontrolu detaljnosti grafike. U predlošku su definirani svi potrebni prema fazama projektiranja.
Layouti su posloženi da automatski postavlja nacrte na listove papira te uz mala podešavanja brzo možemo izbacivati nacrte u PDF ili DWG formatima ili ih isprintati.
Interactive schedules su pripremljeni da provjeravamo i prikažemo bitne podatke o građevinama (bruto i neto površine) te da vadimo količine iz modela. Definirane su tablice za vaditi betone, opeku, gips kartone, podove i spuštene stropove.
U sklopu usluge kupnje predloška dobijete i 8 sati edukacije za korištenje istog.
Predložak sadrži 67 favorita koji omogućuju brže modeliranje i opremanje nacrta.
DWG translatori su definirani da dokumentacija exportirana u DWG format izgleda isto kao i na nacrtima pripremljenim u ARCHICADu. Navedeni nam omogućuju da izvezemo ARCHICAD layoute u model space u AUTOCADu.
Napredni ARCHICAD predložak omogućuje „živi“ i u potpunosti interaktivni model kroz sve faze projekta – od idejnog pa sve do izvedbenog uključujući i plan oplate.

Uredi koji žele mogu naručiti i izradu prilagođenog predloška.